Tronarvingen kom ner i natt

– och flaggan var hissad i topp när jag kom till jobbet – så nu kan Konungariket Sverige andas ut, och alla vi lyckönska Henne in i Kronprinsessfamiljen! En kraftfull själ i söder.

Manöver. Och vad råkade jag se i kommunhusets foajé? Jo, att denne man återigen vågar sig till Pajala.

http://www.creativexperiences.com/shop/storseanser-demonstrations/pajala-10-maj-2012/

Hm, och jag som är skeptisk… tänk om jag skulle våga mig dit och “analysera” fenomenet? Har nämligen fått för mig att det är något som inte stämmer om man tar betalt.

Det är där Gud kommer in… och ger gåvor.

Men, om denne man kan ge “något” positivt i grupp för 190 kr, så är det ju bra och billigt.

http://www.youtube.com/watch?v=3InByO6qKsA

För jag vet ett fall som skulle kosta 500 kr, men som blev mer än det dubbla… Så, det gäller att ta fast pris även då man söker sig till andevärlden… genom någon annan än just Gud.

“Det okända”.

Ett lätt fält att utnyttja. http://sv.wikipedia.org/wiki/Joharif%C3%B6nster Om man själv är blind.

8 thoughts on “Tronarvingen kom ner i natt”

  1. Just det, och det kan ju inte stämma med tanke på dessa positiva “gruvtider” ;-)Men i och för sig, det står ju testernas inledande text, att det krävs mer utredning än testet för en riktig “diagnos”, och så ska man ju tänka att det också är enligt sjukvårdens kriterier av idag, för vem vet, det som är en diagnos idag, kanske inte är det om 20 år.

  2. Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva hur en person som inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer dessa egenskaper för att försvara sin självbild. Enligt Sigmund Freud är detta en psykologisk försvarsmekanism, som verkar för att förmildra ens egna oönskade tankar, värden, etc. Personen (A) vill bli “rentvådd”, varför denne projicerar sin svaghet på en annan person (B), i till exempel sociala sammanhang för att få bekräftelsen av andra att svagheten ej längre kan associeras med en själv och på så sätt rentvår sig själv (A).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *