Väntans tider…

Kronprinsessans graviditet verkar fortgå, och det ska verkligen bli spännande att se och följa den kommande tronarvingen – oavsett om det är en flicka eller pojke. Nå, hoppas att allt går bra, och det är bara att ge sig till tåls.

I övrigt blev kvällen och natten som den numer brukar, sovandes… och igår var jag extra trött för att jag fick köra t o r till planeringsmötet i Övertorneå, och där dessutom ansvara för själva tvättstugetavlan. Men, jag började inte trolla… utan jag blev sur i stället.

Hur kan det komma sig att man försöker göra oss 3 småkommuner här uppe i norr till en egen liten ö, trots att det finns 500 poliser i länet, och snart tillhör vi också hela Sverige? Det var bara en enda polis av oss alla som kunde ha semester över påsken.

Sshweizerost, så kan man kalla våra listor numer… oj, och passande nog hörde jag just på radionyheterna att kollegorna söderut återgått till fasta listor just p g a detta. Det borde vi också göra, så att arbetsgivaren slutar att behandla oss som slavar utan liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *