Norge kallar

E

Nord ost… fast egentligen skulle jag skriva att YR.no visar kallare väder än Foreca.se.

Och kallt, det har det varit, och är… hm, och jag har aldrig tidigare i mitt liv kört traktor i -32! Stelare, och stelare… men jag lade fram två bollar på en gång, för säkerhets skull… ifall det inte skulle börja stiga, för det tär, på stackars traktorn… som dock spann, smidig som en katt. Ja, den hoppade igång som i plusgrader.

Nej, nu får jag spader… jag fyller nämligen 43 i morgon.

2 thoughts on “Norge kallar”

  1. Passar på att skicka en grattishälsning, för ja det stämmer du blir hela 43!!K kan inte säga annat än välkommen, 43 är en bra ålder 😉
    Hoppas du får en bra födelsedag!
    Många krama fr. Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *