Det börjar likna nåt!

Äntligen har jag fått tillbaka lite arbetstro… eller arbetstro och arbetstro, det är väl fel att säga, när tiden går åt till att köra diskmaskin och dammtorka allt som fått sig en släng av ombyggnationen.

Det är inte klart än, men nu är det andra halvans tur, och själv väntar jag bara på gardiner och ett skåp. Hm, och appropå inredning, så är jag helt kass på det. Har låtit Charlotte bestämma färger och gardiner, som Ingela tyckte var bäst, och sen lyssnat till Roger och Micke gällande placering.

Förutom datorn… där min egna placering direkt “förstörde” harmonin i gruppen? Borde vara i hörnet… hm, hm, men jag tror nog att jag högst tar bort hyllplanet ovanför, eftersom den avviker måttmässigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *