Kall vår

Hur ska jag annars tolka min fönstertvättning på jobbet i -23 grader… för att inte få spader – att flytta in i ett nyrenoverat kontor med glassplitter mellan inner- och ytterglas, och även på golvet trots utförd byggstäd?

Mer eller mindre kaos kan man väl kalla det, när det planeras och bestäms från Luleå, från olika håll med fastighetsägaren från Gävle, och allt kommer i sista stund till oss med “doers” från Kiruna och Gällivare. Ditt rum ska vara tömt idag… nästa gång, du ska flytta tillbaka till ditt rum idag… och inget toapapper fanns det heller på muggen… för att det inte råder någon samordning med städgänget?

Inte vet jag, men hade det varit i Kalix eller i Luleå, så hade säkert “någon” haft koll? I Pajala är vi bara 0,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *