Yr snö!

Attans också, jag hann precis ploga gården med den sköna snöräven… och vips, så var det förstört av ny drivsnö på bara några minuter! Hm, lurades av den begynnande vårsolen i söder, och glömde att titta här http://www.yr.no/sted/Sverige/Norrbotten/Areavaara~606783/ där det klart står att det skulle komma snö ikväll. Suck!

Nå, jag får ta nya tag sent i natt, eller tidigt i morgon. För det är något jag gillar, att skotta snö! Bära in ved… men inte diska och städa. Så är det.

Och det får mig att fundera vidare. Varför har ingen av mina många killar friat? Kan de vara för att de inte vill gifta sig med en “man”. En 83-årig gubbe som påminner dem om deras pappa eller farfar? Jag… trygg och trevlig att vara med, men, ingen “fru”-typ?

Så är det nog. Och själv har jag heller aldrig velat gifta mig, för jag orkar inte med allt ståhej och håhej som hör bröllop till. Nej, jag njuter hellre av det vita i yrsnön. Mmm, helt sagolikt när man blundar. Vintern är fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *