Fredagen den 13:e

Idag är det fredag, men det är först nästa veckas fredag det är den 13:e, såg jag när jag planerade att åka och köpa ett nytt köksbord. Jag och Markku stör oss nämligen varje morgon över att fönstret sitter så högt i förhållande till golvet, att vi inte ser den fina utsikten när vi sitter och fikar, bara trädtoppar och himmel.

Så, istället för att börja riva upp väggen och flytta ner fönstret (som från början är planerad ovanför en arbetsbänk), så köper jag ett barbord med barstolar, för då har man en sitthöjd på 75 cm. Coolt.

Men varför just fredagen den 13:e? Vet inte, det råkade bara bli så.

– – – Ojsan! Det var visst bara torsdag idag… upptäckte jag när jag skulle läsa tidningarna. Hm, men så blir det lätt, när man jobbat storhelger och sånt i ett svep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *