Liberaldemokraterna, det nya?

Det är frågan… d v s om högerfalangen inom socialdemokraterna skulle kunna tänka sig att bryta sig ur, och locka väljare från Folkpartiet och även vänstermoderater? Ja, och varför inte vänsterdemokrater också?

Liberal, då tänker jag faktiskt på den Franska Revolutionen…

Men ändå, ändå minns jag den näst största varningen inom socialdemokratin från min tid där, och det var varningen näst efter Moderaterna – “nyliberalismen” inom det egna partiet.

Det kanske är dags för det nya ändå? Och inte bara skrämma med de lite friare vindarna?

Hm, men hur skulle en liberal demokratblomma se ut? Inte vet jag, men jag tycker i alla fall att det här ser bra ut! http://sv.wikipedia.org/wiki/Liberal_demokrati

Men Oj! Synd sossarna, namnet var redan upptaget… http://www.liberaldemokraterna.com/vad-ar-vi/

Nå, nu ska jag sluta provocera här på min blogg, och titta Pajala TV i Focus igen, som är het! http://www.pajalatv.se/

One thought on “Liberaldemokraterna, det nya?”

  1. Gällande älgfrågan, så är grupperna klara den 9 januari och kungörs på Länsstyrelsens hemsida, och den 23 januari bör arealfrågan vara klar. Så, mellan tiden 23 januari – 31 januari måste de med licensområden som kommer att avregistreras p g a areal, samverka meda andra för att fylla arealkravet, och söka om en ny licens tillsammans, för att få jaga hösten 2012. Ni kan m a o ta det lugnt fram till den 22 januari, men börja “lobba” hos grannarna redan nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *