Jag är optimal

Och det måste ju stämma, tänkte jag, när jag i tjänsten fick vara med om en ny upplevelse i natt – att en av Pajalas vackraste kvinnor överraskade mig med en blöt kyss rakt på munnen!… typ våld mot tjänsteman… hm, men eftersom det inte störde en tjänsteåtgärd, hon var känd, hade en busig glimt i i ögat, och inte tillhör riskgruppen för t ex narkotikasjukdomar, så blev det dock ingen anmälan… http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5ld_eller_hot_mot_tj%C3%A4nsteman

Därmot kan man ju konstatera att Tomten har varit snäll, när alla var så glada!

Glad, det blev även jag, nu när Markku testade sin julklapp. En blodtrycksmätare, som sade att jag är optimal! Tryck 117/53 puls 44, trots julstress och nattjobb. Inte illa… och den visade även att jag inte hade några farliga arytmier.

Markku däremot, han fick lite högt igen. Så nu ska jag forska… ska nämligen se om det hjälper att be honom tänka på “jakt”, för att få honom fokuserad. Detta för att jag tror att vissa människor är skapta till det, och blir det för lugnt och lull lulligt, så kan det påverka dem med negativ stress?

Puss, puss… men lova att sluta röka till Nyår! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *