50 11 slagsmål

Ja, det fick jag en gång höra att jag hade hamnat i, om jag hade fötts till man! Tydligen handlade det om mitt ungdomstemperament, på den tiden då jag åkte 43 km skidor, 21 km inlines och sånt. Hm, och nu går jag högst 3 km stilla promenad…

Nå, varför har jag då inte varit i 50 11 slagsmål? Är det så enkelt, som att jag föddes till kvinna? Eller, för att jag har “bemötts” som kvinna?

Det kan jag inte svara på, men jag kan ju svara på vilka situationer som det kan gälla, och det är att “gå emellan” när jag upplever att någon blir orättvist påhoppad. Och trots mina 3 km promenad, så är det faktiskt inte så himla länge sen Markku fick stoppa mig! Från att försöka “uppfostra” en vuxen man…

Vi var på dans i Finland, och där såg jag hur en äldre man tog tag om en yngre man bakom ryggen. Den äldre mannen flinade liksom kamratligt utåt sett, men i den yngre mannens ögon såg jag att det var “allvar,” och att han både fick ont och blev rädd… DÅ kokade det inom mig, och min själ flög på den äldre mannen för att mosa honom… medan jag stod där och knöt nävarna med spänd rygg.

Vad hände? Den äldre mannen såg troligen mina svarta ögon, för han släppte, och sen förde Markku bort mig skrattandes… och jag måste erkänna att det fortsatte att koka, till den grad att jag ville söka upp den äldre mannen och ge honom en snyting. Jag hatar nämligen sadister!

Tur nog gjorde jag inte det, för då hade jag kanske blivit av med jobbet p g a en djävla sadist…

Slutkontentan av det hela? Ingrip i nödvärnssituationer, men annars håller ni er borta från slagsmål, genom att själv vända på klacken och gå!

On nu hittade jag den! http://www.youtube.com/watch?v=29sbTDy41Cs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *