Lyssna på Pajala Truck Co

“Vi vill gärna se den som sista eposet om Pajala. Den är skriven i brytpunkten innan gruvnäringen kom igång. Man kommer väl inte kunna bo i Pajala så länge till. Så den är som ett adjö till Pajala, säger Niklas och fortsätter:”

http://soundcloud.com/pajala-truck-co/tornionlaakso

Paris… ja, det var en trevlig stad. Råkade desstuom bo på ett slottlikt vandrarhem där receptionisten kunde finska, och kunde tipsa om en massa bra saker där. Men mest intryck gjorde den här, i mörker…

http://www.destination360.com/europe/france/paris/cathedrale-notre-dame-de-paris

Not re dame, de paris… alltså prinsessan är inte en sessa, hon är ett ess A. Eller hur, det heter prins essa, inte prins sessa?

Ja, och bilderna kan ni enligt NSD artikeln skicka till truck-video@hotmail.com

Hm, och medan jag skriver lyssnar jag på radio… om Julmust… och funderar… driver drycken med Försvaret?! MUST. Och jag tycker att det är konstigt att receptet får vara hemligt, för det är någon ingrediens där som gör att jag får ont i magen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *