Kyrkan förvandlas

När trolltrumman tillåts komma in…

Det strikta får en annan dimension när den klarsångande kvinnan ryser in i märgen med sin sång, i en gungande gång, dock inte i varje sång… för det mesta gick i moll! Typiskt finskt… och det var medvetet… för hon ville kalla fram känslor och djup med sångerna om Jesus och Betlehem, döda föräldrar man skulle göra vad som helst för att få till liv igen, för när värmen och kärleken har kommit – då är det Jul!

Funderar, hon ser verkligen ut som en meikäläinen, den finska topartisten som kommer från andra sidan älven!

http://www.youtube.com/watch?v=8azpn6vsw18&feature=related

Hm, men varför kunde tomten inte sova? Den bästa låten, som jag dock inte hittar igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *