Antingen eller, eller både ock

Ja, ibland får man välja, att svälja perfektheten för effektiviteten, och ibland ska det vara hundra rätt oavsett hur lång tid det tar… och går det snabbt, så kan man ju passa på att vara lycklig. Annars nöjd.

Och nöjd, det var pappa som slungat all snö idag. Men, den ena luckan ville inte hålla 100% tätt, så han bad svetsprofessorn Nilsson att förlänga dess stag någon millimeter. Vilket får mig att undra…

Är min far en funktionsperfektionist – eller var han så stolt över sitt och Markkus arbete att han ville visa upp det för ett proffs? 😉

Nå, där slutar jag att fundera i alla fall, för nu är den tydligen perfekt, och det gick snabbt!

Att jag inte skriver om min mamma? Det beror på att hon gör så mycket kvinnosysslor… som nu, byter till julgardiner! Vilket jag INTE tänker göra. Men, det tänker Markku hos sig, och då kommer jag egentligen in på ett annat kapitel… att barn ofta väljer en partner som påminner om den ena föräldern – för kvinnor pappan, och för män mamman – medan man gör klokast i att välja en som påminner om både ock – som jag!

Hoff? Vad betyder det egentligen? Det som Kurt säger i Focus slut. Hm, hur som helst http://www.youtube.com/watch?v=rdKrP4PBJNo

4 thoughts on “Antingen eller, eller både ock”

  1. Är lite dålig på att umgås i sociala sammanhang, men vännerna finns där, liksom jag för dem. Däremot är inte min blogg typ facebook, utan min blogg är liksom en bok eller nåt åt det hållet i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *