Every bone in my body hurts

Ja, jag brukar ta helt slut av sånadär analyser av ökande problembilder jag hör men inte ser, för då är jag helt i andras händer… d v s att även min bubbla då blir så stor att jag knappt orkar hålla i den! 😉

Skämt å sido, det är nog det tragiska väderomslaget från vitt till blött som spökar, och sen det att jag har sovit ut i 13,5 timmar… helt slut. Återhämtning, kallas det, och det går när man får hjälp med djuren.

Nej, nu vill jag ha snö, så att man vågar sig ut och promenera igen. Rörelse är det klart bästa mot stelhet, men då ska det vara fri rörelse, så att man kan slänga med armarna och vicka på rumpan. Och det vågar man ju inte halkan, för då man ska gå med böjda ben och låg tyngdpunkt.

Aj. Måste få säga ordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *