Bröder båda sidor muren

Ja, nu har Polisstationen i Pajala inte bara historiskt fått sin första diskmaskin, utan även helt konkret beskärts sin själ! Och det var tur att jag tog bort “Putka Erkki” den där kvällen förra året (finns ett blogginlägg om det), för annars hade risken varit stor att han gått in i väggen…

Trevliga byggjobbare, men, inte så trevligt att bedriva polisverksamhet till borrljud i provisoriska pyttelokaler… speciellt idag, när vi gästades av både åklagare och specialutredare, utöver våra egna förhör… d v s TRÅNGT, men samtidigt familjärt på något sätt? Det brukar i och för sig besökarna tycka ändå om Pajala…

De som däremot inte besöker oss, har en tendens att fantisera ihop ett och annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *