Låt dig inte luras!

Precis som telefonsäljarna använder tiden, gör även Pajala Kommun… d v s stressar fram kunder till Pajala Stadsnät! Det står att de som bor i tätort kan få det till väggen för 3000 kr, men det står inget om hur mycket det kostar för oss i glesbygd. Och det är ju bara att ringa t ex till Fredricksons gräv & traktor 070-3108063 för att höra hur mycket TILL det blir för det egna grävandet…

Nej, låt Er inte stressas av svarstiden 15 februari… utan uppvakta i stället marknaden att konkurrera med varandra runt Svergies största byggarbetsplats med 4G-nät!

“Det supersnabba 4G-nätet byggs ut hela tiden, så titta på täckningskartan om det kommit till din stad än.

Planen är att över 100 orter inom kort ska ha tillgång till 4G. Att bygga ett helt nät tar några år, men vi räknar med att ha ett fullt utbyggt nät 2013.”

… skriver t ex det här bolaget! http://www.bredbandsbolaget.se/mobiltbredband/4G/index.html

Pajala Stadsnät startade som projekt “Bredband i glesbygd”, men det är alltså inte samma sak… Bredband i Glesbygd och Pajala Stadsnät. Så, ta reda på lite mer innan ni skriver på! OM ni skriver på för Pajala Stadsnät, så är risken stor för att vi INTE får ett 4G nät till Aareavaara!!!

Hm, hm… är det för att “rätta till ett fel” som kommunen har så bråttom? Dv s att de har plöjt ner sina pengar felaktigt i ett område som marknaden är intresserad av… och därför måste täppä till marknadsintresset genom att binda oss kunder med stress till Pajala Stadsnät, som egentligen är sökt med pengar för ett Glesbygds Nät!?! http://www.pts.se/sv/Internet/Bredband-ADSL/Bredbandsstod-for-landsbygden/

Det gäller att reflektera över sina val, även som medborgare… inte bara tjänsteman. Och jag hade faktiskt en hastighet mycket över 1 Mbit/sek, d v s 17, innan kommunen började plöja ner sina pengar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *