Dags för traktorarbeten

Ja, nu har jag kurerat mig färdigt, med en 12 timmars sovmorgon… och det godaste kaffet som finns just nu, Gevialia El-brygg i min gamla bryggare, mmmmmmm.

Dags för en ny höbal igen, och det går mycket hö… för djur som är på s k lösdrift måste få fri tillgång till det, eftersom det är med maten de håller värmen i kroppen.

Plusgrader dock, och den lilla snömängd som kom, kommer att smälta bort… suck, för jag vill få det vitt! Har märkt att jag brutit mitt deppmönster… för jag brukar känna av det först i slutet på februari – inte nu!

Oj, nu ville lilla Nora något… måste kila ner och se vad det var.

En bild på den nyfödde Vikingnen! Oj, och så fick jag en varm kram också.

Rörd. Men nu måste jag klä på mig och hoppa in i traktorn. Ska passa på att lyfta bort ett par stenar från vägen till skoterladan. Det som jag chaktade till förra året med gammeltraktorn. Fåren har betat där i sommar, och då kommer “allt” fram. Ibland kan man hitta riktigt intressanta gamla saker också. Djur är kul.

Det är nya människor också – Welcome to the world!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *