En säljare slängde på luren!

Hm… det brukar ju vara jag! 😉

Skumt, för erbjudandet verkade bra… och det enda jag ville var att få en bekräftelse per post, som jag skriver på… men nej, han kunde bara sträcka sig till ett e-post meddelande medan vi pratar, för det blir för många “projekt” annars… hm, hm… vaddå projekt funderade jag, medan jag sade att jag vill kunna läsa erbjudandet i lugn och ro… klick, så var han borta.

Avslöjad… De vill prata in kunden i trans, så att han/hon inte hinner med i tanken, och erbjuder desstuom krångliga företagspriser som sedan inte går under konsumentskyddet när man upptäcker att man blivit lurad… så, passa Er för att säga “Ja” i en bandupptagning!

VARFÖR kan de inte skicka papperserbjudanden? Den här gången var det Sonera.

Sen känner jag mig lite less på mig själv också… utan nya mål… så jag ska passa på att gå lägga mig tidigt för att slippa “tråkiga jag”… i hopp om att vakna med nya idéer och glimten i ögat igen!

Snörvel snörvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *