Smaskelismaskens!

Mina biffar blev kanongoda, och mammas älgstek ännu godare! Mmm, vilken underbart god middag. Och nu väntar utebastun. Fint, för det är liksom vitt ute, och vi har hämtat julgran också. Det är bara att ringa 55039 om ni också vill köpa en? Tar gärna pengarna nu till hästfoder, i stället för avverka dem när jag är pensionär.

En häftig känsla i min Herres hage… fåren sprang före, Markku gick efter… och efter honom kom Saga och viftande med huvudet. Ungefär som, här kommer jag, fortsätt spring ni från faran, jag skyddar er… från vad? Det visste nog hon inte själv heller, annat än att det var något annorlunda på gång. Och sen, sen ställde hon sig vid släpet och tänkte inte flytta på sig – typ som att hon väntade på kommandot “dra”.

Ja, hon både vaktar och är arbetsvillig. En bra häst m a o. Men, jag önskar att hon skulle sova på det torra spånet i stället för på blött hö… kan inte fatta, varför väljer hon att ligga ute när hon kan gå in? Kanske är det fåren, de ligger också ute. De går in när det blir – 26.

Vintern är på väg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *