Monas kök är hemmets

– baksida! Fast det på pannunderlägget står hjärta… Hm, men nu kanske Ni förstår vad jag menar med min matlagning?

Smaken är som baken, sägs det… alltså delad… precis som hjärnan är. Hm, hm… men när Markku kom smygande i ryggen och frågade mig om jag kunde tänka mig att jobba som patolog… så hörde jag – han kommer inte att våga äta mina biffar!

Så, det är ju tur att Mammas restaurang har bjudning i dag… Och vad jag svarade? “Jag vet inte, jag har aldrig provat.” Men, om det skulle gälla att påvisa att det är ett mord och inte ett natruligt dödsfall, så skulle jag självklart göra det! (även om det blir ett dyrare svar för samhället…)

Just det, och det är svullnaden på min slitna ländrygg ni ser i skuggan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *