“Du är en vit psykopat som jag”

Kan man säga så? Det gjorde i alla fall jag… till en intelligent människa med en vit skjorta, som satt mitt emot mig och diskuterade politik under middagen… mmm, äkta renkorv mm gott till jojkmuskik – och jag kände att jag satt med ett gäng Vikingar! Hur kan det komma sig? Märkligt.

Eller inte… hur som helst, när man är utomlands så gäller deras lagar, och man kan även bryta mot sina egna principer – d v s att skriva onykter!

En helt otroligt trevlig kväll, och den är inte slut än… men, jag blev stressad… ska jag välja festen på rum 343, eller “naisten tanssit” på det andra hotellet? Det är frågan… eller rummet? Det är en dag i morgon också!

Hur som helst… så längtar jag hem… sån är jag!

Och häxn då? Hon funderar på K5. Skit i henne! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *