Nu vet jag vad det är…

Det är flera saker på varandra! Att Markku ännu också var i Rovaniemi med maskinen, och dessutom ska köra ut den i skogen igen innan han tar kväll… Att jag i veckan har hållit flera person- och familjetragiska förhör, bedömt en man som ofarlig, blivit utskälld av en sönderstressad ambulanssjuksköterska… som lät mer hotfull än mannen… och sen det här med pipeline dusten… det har också tagit på en, för jag tror att jag förlorade… och jag hatar att förlora!!! Grrr……………………….

Där hade vi det! Jag är både arg och berörd, samt kränkt.

Och vad kan man göra åt det? Vissa saker kan man göra något åt, medan andra inte… och det tar på hjärtat det. Att inte kunna ställa allt till rätta.

Just det, av allt det jag räknat upp, så är det bara mitt och Markkus förhållande jag har makt att göra något åt. Och det är inte så bara det heller… för jag måste helt enkelt acceptera att jag har inlett ett förhållande med en egenföretagare?

Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe och ett halvt winerbröd, och känna att jag är lycklig som får göra som jag vill i alla fall. Och i klartext kan jag konstatera att människan i allmänhet är KRÅNGLIG!

I synnerhet Fineweldchefen som i somras med ett stolt leende gav intryck av att hans pipeline lätt håller för slig i flera år, men nu i stället skrattar åt mig när jag tar upp det med honom… han har aldrig menat något sådant – och vem tror man på? Honom förståss… och därför har jag förlorat! Till på köpet har han dessutom lyckats charma mig “nöjd ändå”… så det kan gå…

Just det igen, det var det jag ville komma in på. Människor som mig, och många andra, måste man ta med ord och konkret handling, inte med mimik eller morötter och piskor.

Vilket även Markku borde lära sig! (om han vill klara av mig 😉

Ett exempel… kvinnan här förmedlar för mig “Aaah, jag ska äta upp dig!”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mimik

… och som ni läser, så står där något helt annat – eller tvärtom! Själv ser jag bara hennes tänder…

2 thoughts on “Nu vet jag vad det är…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *