Jag sprang mot rött!

Och kunde konstatera att sneda sit-ups ger effekt! Det kändes helt annorlunda i steget när magmusklerna har vaknat… ungefär som att steget börjar under brösten i stället för från ljumsken… om ni förstår vinkeln, att steget blir öppnare och längre.

Däremot är det något som inte står rätt till med min reptilhjärna… för när jag kom tillbaka och skulle gympa lite, så fick jag bara blodtryckfall, och vart helt slö! Ingen gnista liksom. Hm, varför har jag gått ner på sparlåga kan man ju undra?

Jag tror att jag vet, men Markku har sagt att jag inte får skriva det, så då gör jag det inte det…

Men, jag kan ju skriva om mig själv, och berätta att jag reagerar kraftigt med kroppen om en människa känns kylig. Jag är som en ödla… När det är kallt, så går den ner i kroppstemperatur och blir seg som en sombie… för att när det varmt, klättra på väggarna… eller dansa på bordet 😉

Och, det viktigaste av allt… det är viktigt att veta hur man reagerar, och varför man gör det. Det är en form av självbevarelsedrift, som inte ska misstolkas eller förstoras. Däremot ska man ta tjuren i hornen så fort som möjligt – och snart kommer han!

http://www.cbreptiles.se/artiklar/varme.html

Allt i syfte att behålla homeostas… http://sv.wikipedia.org/wiki/Homeostas

Hm… nu är klockan 00.00… och trots att värmen infann sig direkt vi sågs, så var mina värden extra låga, 99/58 och 46, och jag börjar undra om jag är normal? Eller paranormal… att det är spökena som gör det? 😉

http://www.paranormal.nu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *