Ingen Kasperteater

Nej, det ni ser är mitt finger som inte gillar novemberjakt… för att det är fuktigt, ruggigt, marken är inte tyst när man går, alla ljud som Kaalakoski, bilar och även gruvan hörs högt, hårt och hur långt som helst!

Alltså, jaktharmonin var helt borta, även om jag var i älgkalvens kammare och såg både spår och spillning, och har kvistat grenar från stående träd! 😉 Skämt å sido, det är en gränsmarkering jag gjort, så att jag vet att hålla mig på egen sida på den öppna myren. (klicka på bilderna så blir de större)

Ja, och jag smög en stund, men sen övergick jag till att plocka tranbär… smått frusna bär, som jag läst ska vara bäst. Många röda bär, som irriterande nog även satt fast i isen. Den amerikanska krisen? Just det, jag tror att svensken är för bildad och smart för att gå på den politiska säljvarianten.

Och den här tanten, hon känner sig lite deppig. Även om hon inte vet vad det är… Alla Helgon kanske? Eller solstrålen Markku som inte orkar skina som han brukar, p g a alla maskinmotgångar? Skördaren åker nämligen skytteltrafik till Rovaniemi… med olokaliserade järnflisor i oljesystemet…

Typ som i mitt blod… så syrerikt att hjärtat blir lat! Bara 48 slag nu också, trots att jag precis varit till Aros och handlat, och burit upp den tunga matkassen mm. Hm, måste nog hitta på något som får upp den till 120… en ökning med 72 slag, eller 150%!

Brustet hjärta syndrom… deppigt hjärta symtom… och jag är en ny Fantom?

http://www.youtube.com/watch?v=DsXiHxy9egk

Hero and Devil… där har vi det, en bra pacemaker!

http://www.youtube.com/watch?v=Sjh2c1fRsak

Som kickar igång hjärtat igen… så att hjärnan får tillräckligt med syre… aaah!

http://www.youtube.com/watch?v=fTJrVVDVfqA&feature=related

… och jag måste erkänna att jag har kommit att gilla den finske vikingamannen…

http://www.youtube.com/watch?v=CxN2la8LcRM&feature=related

Hm, och nu minns jag… “Kaaah, kaaah…. courl, courl… kaaah, kaaah… courl, courl” … hur jag även hörde korparna sjunga åt varandra över myren. Intressant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *