Vandraren… i klartext!

Nyheter på lätt finlandsvenska? http://www.youtube.com/watch?v=UD5aSXXEMuI

Om en vandrare går vid sista slaget… vart går han då? Vandraren, som alltså är en krigsmaskin? En Vikning… som aldrig, eller alltid, kan vända om? Det fick jag inte klart för mig, fastän denna låt gick i has has takt…

Själv vänder jag sällan om… men om någon någon med högre rang skriker “helt om” – då gör jag det! Men det är också sällan… och därför undrar jag – är de få? Eller går jag alltid rätt väg ändå? 😉

Hur som helst, så vaknadde jag segt idag… med en hiskelig träningsvärk i magmusklerna! Skönt… som en 5 tums planka… som snart är formad till en tvättbräda… hoppas jag!

Och nu funderar jag på den himla goda salladen som finns på Tannalogen, den s k 3-veckorssalladen…

http://hanneys.blogspot.com/2008/01/3-veckors-sallad.html

Mmm…. den borde jag idas göra själv också, för den är perfekt att ha som potatis, ris eller pasta till kyckling, kött och även fisk! För, då kan jag fortsätta att njuta av alla mina goda mackor jag trycker i mig varje dag… ja, jag är en smörgåsoman!

Bregott, skinka och hamburgerkött, samt bröd som ännu inte smakar konstgjort, det är vad som finns i min varukorg när jag handlar. Enkelt och gott!

Hm… det var alltid, medan jag tycker att det hade varit mer logiskt med aldrig… för varför ska man annars gå om det gör ont? Ska man vända om, så gör man det på en gång – annars är man korkad! Grrr… vet inte varför jag blir så arg och frustrerad av ett ord i en låt… är jag knäpp???

Oj… och det var alltså den här låten jag skrev om… http://www.youtube.com/watch?v=G9h7j6BLUdc&feature=related … fast tvärtom? Nej, nu vet jag inte själv heller… “det är en sån där dag igen”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *