En bra metafor!

Bättre komplexitet hade jag inte kunnat skriva själv… när jag tänker på vad som kan ha hänt, och kommer att hända Julian Assange… http://sv.wikipedia.org/wiki/James_Garfield

Nej, jag påstår inte att han ska bli president eller bli skjuten… utan faktum att samhället alltid är så blåögd och “tror” att det ena utesluter det andra av en slump… medan allt kan vara genomtänkt från början till slut!

Det måste ha varit frustrerande för den geniala uppfinnaren att inte hitta kulan som kanske räddat presidentens liv… medan en ännu genialare motståndare var supernöjd över att ha sett till att presidenten låg i en säng med järnressår?

Mer än så vågar jag inte skriva i klartext… och skulle jag vara Assange, så skulle jag faktiskt vara rädd idag… rädd för blåögda Sverige… hm, samtidigt som jag funderar… VARFÖR åtalas inte Wikileaks grundare inför FN-tribunalen?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Internationella_brottm%C3%A5lsdomstolen … För att han kanske inte har gjort något lagbrott i sitt moralbrott?

Moralbrott… sexbrott… och vi får väl hoppas att behandlingen av honom blir prejudicerande för alla andra misstänta sexförbrytare i Sverige! Hoppas att de som anmält honom dessutom råkade vara klädda i “kort kort” vid tillfället…

Just det… och domen… sexförbrytare brukar väl få det ganska hett i fängelset? Och det räcker ju bara att lyssna på nyhterna för att förstå att det kanske är många som vill höra honom skrika…

http://www.youtube.com/watch?v=qDmTndbo_zc

… och att det är många som är beredda “att trycka på knappen”… typ att slå på bastun fastän man vet att någon kommer att bränna sina ägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *