Kunde inte låta bli…

Tack för transdanstipset! En kanonlåt till alla möjliga och omöjliga ställningar… har hållit på i flera timmar, om och om igen… samma låt. Det är takten som gör det, alltså helt perfekt för sit-ups, pusch-ups och allt vad det nu heter när man försöker efterlikna kroppsarbete med en puls på ca 120.

Helt otroligt skönt i alla fall, att ha fått tillbaka “gympagnistan”. Och på en gång, redan efter första gången, så lär man känna sig sin kroppskontur… hm, och på min finns något under midjan i ryggen, som inte har funnits där när jag sist gympade här hemma. Kanske för 3 år sedan?

Men, i övrigt är det ingen katastrof… för jag känner att musklerna från motorsågsarbete, Grizzlykörning, stängselarbete mm finns där under lagret fett. Precis som en stekpanna som man ställer lite snett efter att ha stekt två paket bacon… vit halvmjuk gegga… och jag tror inte alls på någon fettdiet!

Jag tror på varierad kost, och motion! Hade jag bara motionerat regelbundet under dessa tre år, så hade jag inte behövt sitta här och gnälla… grrr.

Just det, och el har jag egentligen inte behövt ha till mina får sen jag skaffade hästen. Hon är nämligen the leader of the pack – smiter inte hon, så smiter inte dom! Men, det som fick mig satt slå av strömmen helt redan förra året, var en bråkig granne som kortslöt tråden… så att säkringarna gick i ett!

Nå, det är bra att ha det i skick för säkerhets skull, för man vet ju aldrig när man behöver plugga i kontakten igen. Nu när elen tydligen ska bli billigare här uppe? Eller i alla fall dyrare söderut.

Kan man säga att det är “Northland-effekt”? D v s att Vattenfall vill gå in och gynna de stora gruvbolagen här i norr? Politik är det i alla fall, och vi får väl se hur det slår mot majoriteten söderut… protesterar dom, så vinner borgarna även nästa val. Röda norrbotten… och jag funderar, hur kan det ha blivit en så markant skillnad egentligen? Vad beror det på, på riktigt?

En tanke att tänka, oavsett om man är röd eller blå, med tanke på att även norrbottningar bor i Sverige!

… HB… jag läser… är Pajala verkligen det nya Shangri La? I så fall har ni kommit i fatt mina 1000 steg före… http://www.youtube.com/watch?v=DStCy3w19CU … vem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *