Det ni, karlar!

Glömde nästan… att berätta att Ni missade något, Ni som inte var på maskerad i Kolari! En kurvig ung kvinna med Marylin Monroe stuk, som dansade hela kvällen i sitt svarta fodral… som var i det kortaste laget… host, host, tänkte jag och frågade Markku om jag ser rätt… och det gjorde jag. Den tajta klänningen hade en kil framtill, och den klättrade upp efter kurvorna, så att hennes y-front blev blottad!

Och vad tänkte jag? Nej, inte usch vad pinsamt… utan jag konstaterade att hon var rakad, hade bruna nyllisar utan trosor under, och en bakmus så att skåran inte syntes. Sen tänkte jag även att hon var tuff, eller också s k exhibitionist, för när hon själv upptäckte det, så log hon bara lite överlägset och fortsatte att dansa.

Karlarna däremot, de såg ut som om de hade varit med i dolda kameran… vissa tappade hakan, andra kollade runt sådär pinsamt, men alla fortsatte ändå att stirra, för att inte missa något! 😉

Men, det roligaste av allt… var nog när Markku idag vid middagen tog ett snack med pappa, som kom från den tidiga älgskogen. Markku, som själv som ung inte gått på nöjesställen eller druckit alkohol, han lät som en tonårspojke som första gången sett en lättklädd kvinna… när han sade “Vet du Bengt, det var en kvinna på maskeraden som hade en så kort klänning att man såg hennes mus.”.

Vad sade pappa? Som han brukar, ingenting… men jag tror att han tycker om när Markku pratar. Typ lika frispråkigt som jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *