Kaos

Och tur nog är det ur kaoset som ordningen kommer… men, det kräver en hel jädra arsenal av impulskontroll! Att vänta ut vågen… och fundera längre än näsan räcker… hm, hm… men mitt i natten ska man tänka på ingenting – och sova!

Just det, har varit på dans… och det var trevligt. Men, sen slog det mig som en blixt från klarblå himmel att jag har anknytningssvårigheter… vilket jag inte ens vet vad det heter på finska… när jag försöker förklara det för Markku.

Hm, hm… måste dock Googla det än, så att jag kan förklara, att det handlar om att jag ibland har lättare att anknyta till okända än nära… vilket kan leda till frågetecken förståss.

Men, inte bara bekymmer… är stolt över mig själv också, för att min “impulskontroll” fungerade… och sen fick jag även höra från en Gällivareman att jag måste vara Pajalas vackraste kvinna… ja, ja… sånt har ju många kvinnor hört förut… men tack! Det värmde ändå, sade jag.

Och nu… en kaos God natt! … och förhoppningsvis en ordningens morgon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *