Dubbelmaskerad!

Just det, det är frågan… är det jag som har två ansikten… eller är det två maskerader samtidigt? Jo, det är det… både i Kolari och Pajala, hörde jag idag när jag svängde förbi rördragarna. Och vad hände? Jo, Markku tände på alla cylindrar… och nu håller han som ivrigast på att göra sig en mask. Hm, och vad ska jag klä ut mig till? Chaufför… i alla fall.

Och det har jag redan varit en sväng idag… ring, ring… vet du vad Mona, jag har råkat landa i Finland… kan du komma och hämta mig? Som en fallskärmshoppare i jägarkläder… utrustad med värsta kameran… så det var ju tur att jag hann hämta honom innan någon ringde Rajavartiat! 😉

Tydligen har det blåst hårt där uppe i atmosfären, fastän det inte har känts något här nere på marken. Nå, det är sånt som händer… och jag försökte även prata lite vett med honom – att åtminstone lämna en färdplan åt någon, så att man vet när man ska börja sakna ensamvargen…

Vargar är också flockdjur, som ställer upp för varandra, i vått och torrt.

En seg dag i övrigt, d v s att gårdagen har satt sina spår i den gamla kroppen. Och knoppen… för nu kommer det inge mera från min hjärna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *