Wow, en själslig orgasm!

Tre, sex, tio… och ungefär som att gå på bio… det var min förmiddag det! Har fått en bildlig hjärntur till Saudiarabien, Sibirien och ryska maffian… och även blivit “sams” med pipeline chefen! Ja, jag träffade på honom av en slump när jag skulle till Aros och handla, där jag även fick höra att ngn från byarna har vunnit 44 tusen kronor på Keno! Och när jag sade det vid köksbordet, så log Edvin lite pillimariskt… så jag undrar, kan det har varit han!?

Just det, sånt är livet… ena dagen är det åt fanders allting, med bångstyriga karlar och sånt… för att nästa få en känsla av att allt går enligt planerna… och dessutom i ögonvrån råka se ett speciellt leende med en glimt i ögat – ja, då vet man att man kan vara trygg!

Humor kallas det. På hög nivå! Typ hjärnornas krig som blir fred… aaah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *