Mona Stallone

Ja, jag måste erkänna att jag ibland känner mig så… fast jag som kvinna inte får… för då ska jag istället fälla en tår… och något nytt som jag hörde igår – ha Black Stallion syndrom! Men, då måste man väl ändå vara lite expendable?

Så, ut med hakan tjejer, bit ihop, och morra lite… fast på finska – “Mulla on rautaset hermot. Minut on jo keitetty monessa vellissä.” och så spänner ni blicken i karln, som förhoppningsvis fattar att backa!

Annars kan man tydligen träna så här också 😉 http://www.klickerklok.se/bakdelskontroll.php

Jo, jag har blivit lite eggad idag… och det späddes på när jag och Vite Riddaren hade en diskussion om hur fantastisk en kvinna egentligen är… att hon endast behöver hjälp av mannens spermie för att helt själv tillverka en hel människa på 9 månader! Är det inte magiskt, så säg?

Om man vill skapa en vinna vinna situation av det där, så säger man ja, och tänka sig att även mannens vätska är så magisk! Men, vill man fortsätta att kriga, så säger mannen, att utan mannens vätska så blir det inget barn… och vad säger kvinnan då? Att 9 månader i alla fall är längre än…

Nå, vad jag vill komma fram till? Jag vet inte, men jag tycker i alla fall att det var hemskt att höra radio P3 på hemvägen… där reportrarna använde orden kuk och fitta hela tiden när de pratade sexupplysning till ungdomar? Helt kallt och hårt sådär, usch!

Vad skulle Batongflickan ha sagt? “Kramas och pussas, men bara med en du tycker om. Sen när du är 15 år, då kan du när du är i ett förhållande med besvarad och sund kärlek med en jämnårig, sakta börja utforska vad mannen och kvinnan är skapta till” … och det behövs inga gurkor eller bredd och djuptest… det funkar ändå!

Likt kvinnan skapar barn med hjälp av mannens spermie, så har Gud skapat människan med hjälp av Moder Jord… och där stannar min ord. Sen det där med kondom och sånt, det får föräldrarna styra till barnen är 18 år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *