En morgon med skrivtorka

Och det är inte så konstigt det, när man gjort djupdykning i skapelseberättelser, sitt djupaste inre, och samhällets hela uppbyggnad! Då har man liksom avhandlat allting… och vad mer finns att skriva?

Att jag är en diva, det har jag också redan skrivit… och murar rivit… men, inte kommit fram till vilken autonom grupp det var som ville driva ut mig från Pajala när jag bytte från S till Fp!

Autonoma grupper är små ledarlösa grupper som drivs av politisk ideologi, ofta på vänsterkanten. På samma sätt som vitmaktrörelsen är små grupper ledarlösa motstånd inriktade på det etniska. Och vem vet, kanske var det både ock!? Det ena utesluter nämligen inte alltid det andra, helst inte om man befinner sig i mitten…

Mittenbarn som jag är… och där, där fick jag slutligen ett skrivämne! Typ att storasyskon ofta blir arbetsledare, småsyskon är lätta och tycka om, medan mellansyskonen är svåra att förstå sig på?

http://www.sktftidningen.se/artikel/rebell-eller-medlare-%E2%80%93-vem-aer-du-57019

Hm… jag har nog missförstått det hela! Eller, så har jag ett lite speciellt förhållande till mina syskon, eftersom den äldre är 10 år äldre, och den yngre bara är 1,5 år yngre… d v s, att jag känner mig mer som en lilla syster OCH stora syster, med endast lite inslag av mellansyster i det där…

Hm, hm… något att tänka på för sladdisar, bonusbarn, och allt vad som finns idag!

Men vad skönt, jag behöver inte fundera längre, eller uppfinna hjulet på nytt… för de smarta juristerna har redan gjort det! http://www.jusektidningen.se/Arkivet/2005/2/Storasyskon-blir-chefer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *