Nätet upptaget!

Hm, den högste chefen var inte på plats, fastän jag hört att han har som rutin att åka ut i 20 minuter, med 2 timmars mellanrum, för att kontrollera att allt flyter på som det ska. Och det gjorde det, när jag hoppade in i hans roll… smygandes innifrån skogen!

Nej, de hade inga problem, och trafiken uppe på vägen sköter sig också fint… förutom att de hade lite problem med en svart Saab som kör fram och tillbaka… jag… och jag fick förklara att jag har date med deras högste chef, men att jag inte vet när… för GSM nätet är upptaget hela tiden jag försöker ringa!

Därför åkte jag förbi även en extra gång, för att se till pappa som var i skogen… men tur nog var han inte ensam, svågern var också där. Hm, hm… och vad funderade jag när jag fick se pappa? Jo, att B-vitamin har en stor effekt på människan – han som för ett tag sedan såg förtvinad och gammal ut, såg nu ut som en vältränad 30-åring i sin tunna blus!

Sen har jag funderat på en till sak utifrån bilderna, eller två… den högra, att jag snart måste ut med min timmervagn och träna spakar mellan snitslarna… och den vänstra, att det måste vara hiskeligt dyrt att gräva pipe-line… eftersom bilden motsvarar dubbelbemanning av poliskåren i Pajala kommun, och därtill ska man beakta att personalkostnaderna knappast är 80% av produktionen?

Intressant det här med pengar och samhälle, och egentligen skulle jag vilja komma tillbaka till det som nationalekonomen i går på konferensen sade… men, jag kom fram till att det är politik, så jag avstår… och konstaterar i stället att jag fortfarande står för att ADHD är PTSD – eller stress!

Stresshantering, det är vad samhället ska satsa på med sitt framtida kapital – ungdomarna! Och stress, det är det samma, oavsett om styret är blått eller rött – visst var det sött!

6 thoughts on “Nätet upptaget!”

  1. Är det inte alltid hövligt att fråga allafall om man får publicera bilden, alla kanske inte vill vara offentliga. Man kan ju i princip kopiera fotot på dig och sätta på nån blogg utan att fråga dig?

  2. Undrar bara om du har frågat personerna i fotot om du får publicerar fotot på nätet? Du borde ju veta vad internetlagen säger, personerna i fotot kanske inte vill att man lägger ut dom så här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *