Grrr, karlar i ett nötskal!

Först far jag som en jojo fram och tillbaka, sen när nätet är okej så är det upptaget hela tiden… och när jag besöker kontoret, så står chefens bil där – men det är låst! Grrr… tänkte jag, här pratade vi att början av veckan inte ser bra ut, eftersom han skulle vara i Kiruna och sen ha ett stort möte med Northland, och jag skulle vara i Luleå… så torsdag blev liksom en tyst överenskommelse att lösa problemet med att Northland försvårar användandet av min mark – vilket enligt Lantmäteriets beslut ska lösas!

Och vad hände när jag innan jobbet avsatte 20 minuter för ett möte, och till slut också fick tag på mannen i telefon… grrrr, jo, att jag frågade rakt ut om han är rädd för rykten och mig, när han t o m låser in sig!? … och svaret var inte desto bättre… han var långt borta på verkstad med sin andra bil… alltså, inte ens i närheten för ett möte med mig! Grrr, grrr, grrr… “Jag har faktiskt annat också och göra, än att köra omkring och se om du råkar vara på plats!” sade jag.

Alltså, ett äktenskapligt gräl… precis som med Dr Kalle… och jag kan återigen konstatera att jag har svårt att kommunicera med auktoriteter! Även om de är okej… och modiga som inte lyssnar på rykten, utan gör en helt egen bedömning… och dessutom svarar ärligt!

Så… lite grrrrrrrrrrrr, måste jag ändå få morra… för jag hatar när saker går mina planer emot!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *