Rödluvan rädd för vargen?

Ja, oj så skönt det var att komma hem… Kulturens Hus var bra, men mitt stökiga hem ännu bättre! När man kommer hit, så kommer man liksom tillbaka till Moder Jords livmoder… eller till tryggheten från konferensen… Trygghetskonferensen.

Och det här var gårdagen…

Lärde mig nämligen av den psykologutbildade konfrenciern att man måste sammanfatta in hjärnan i olika situationer… vilket jag tror att jag och mina ögonbryn gör på bild 1 enligt plan? Sitter koncentrerad i min favoritställning, och ställer om båda hjärnhalvorna till överlevnad i storstan… där jag även hann shoppa lite, innan jag avslutade kvällen med den underbara middagen!

Hm, och idag fick vi lyssna till minst lika intressanta föreläsare som igår, och dagen började med Tyra från Kaunisvaara… nästan, för det såg faktiskt ut som hon! Men det var den här kvinnan http://sv.wikipedia.org/wiki/Hel%C3%A9ne_L%C3%B6%C3%B6w som bl a berättade att effektiviteten i en grupp inte är dess antal, det är dess kapacitet, vilket jag omsatte till Polisen, som även den numer är en dold organisation med det ledarlösa motståndet?

Nå, hon hade även svaret. Att vi måste gå tillbaka till demokratins grunder, och återta begreppet “medborgare”, med dess rättigheter och skyldigheter i samhället Sverige! Hm, hm… men varför visade Rikskriminalpolisens chef bara en karta på Europa… som min hjärna uppfattade som en världskarta!?! Skumt… Men det mest uppseendeväckande tyckte jag ändå var säpokillen som hade röda strumpor till sin gråa kavaj…

Aj, aj, aj… jag tror att det råder interna konflikter inom hierarikin, när den ene avbildar den andre som kärnan för GOB… Hög? Det kan man säga att mannen i mig blev – kolla själv! Täck för ögonen som sist, och se att det är det andra som vaknade till “jag” idag…

Vargen, som någon är rädd för? Testosteronstinn… funderar jag på VARFÖR en man som kallar sig för Guds son, Jesus, ganska så snabbt klassas in på psyket… medan en man som påstår att judarna har Guds förbannelse över sig som förrädare, och därför ska förintas… HAN klassas inte dit?… Vilket jag alltså skulle ha svårt att förstå, OM jag inte visste att det t o m finns poliser som “tror på riktigt”, och inte bara är Kristna enligt svensk tradition…

Och nu tog jag ton… men egentligen hade jag tänkt ställa frågan redan där i salen, fast jag vågade inte… för jag satt precis bakom Säpochefen! 😉

Yttrande- och meddelarfrihet… men inga olagliga paparazzibilder i tjänsten… i fall någon skulle ha saknat det när inte ens media var där?

Och ni ser… Bibelns präster är t o m undantagna Grundlagen! http://sv.wikipedia.org/wiki/Meddelarfrihet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *