Siffror har betydelse

Och sen har jag även funderat på Google… hm, hur kan det komma sig att man får olika svarsträffar på samma sökord, beroende på vilken dator man är uppkopplad ifrån? Funderade på det här med Jesus… att han är ett typiskt “Moment 22″… eftersom han både är lösningen och fällan på samma gång!

Frälsaren som förespråkade andra kinden, i stället för “öga för öga, tand för tand…”, och lärde folket en massa andra upplysande medmänsklighetsteorier, HAN ansågs samtidigt utgöra en säkerhetsrisk i och med att han enade folket och gav dem kunskap, därmed makt…

Där, det är där Google kommer in… och styr vilka som får läsa vad!? Beroende på vilket nätverk man tillhör? Vilken IP-adressgrupp man kommer ifrån? Eller, har de en slumpgenerator som utan ersättning riktar informationen olika?

Nå, tack vare deras olika bud, så har jag kommit fram till att Jesus ansågs bedriva säkerhetshotande verksamhet nationellt och internationellt, och att jag nu är utmanad av dem som bedriver markstrid/skytte i skog… för att se om jag är skarpskytt eller prickskytt?

Manöver! Spöktimmen har börjat… prick.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Aareavaara

Ett till moment 22 i hungerår, och en beskrivning av hur man tar till vårdlagar när inte objektiva och subjektiva rekvisit för brott är uppfyllda? Det är nämligen inte ett brott att driva med Kristendomen… jämför med “rondellhunden”, fast tvärtom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *