Magiska Telia

Nyss satt jag i supportkön och undrade varför jag inte kommer ut på mina 100.0 Mbps, trots att jag gjort systemåterställning som jag brukar… hm, nummer 64 i kön… så jag provade en gång till med allt… och Vips! När mannen svarade, så kom Google upp! Jag behöver inte mer hjälp från dig sade jag, och tackade.

Vad vill jag nu då? Jo, förtälja att jag och Markku har en fnurra på tråden… eller, rättare sagt – kommunikationssvårigheter! Aj, aj… det är illa, när båda drar sig undan varandras måltavlor… hm, hm… och hur ska man lösa det?

Genom att prata… och prata… utan att gnata. D v s prata, sen analysera vad den andra sagt, prata igen, och säga vad nytt man har kommit fram till, och en ny runda… igen… och igen… tills kommunikationen förhoppningsvis känns 100 igen! Typ en systemåterställning det också?

Vad mer vill jag? Jo… att komma in i rätt stämning för www.trygghetskonferensen.nu ! Program PDF.

Blåtiran symboliserar otrygghet… och det gör även den hårda svarta färgen… som i mitt fall är en Indianmålning för att komma in i rätt mod… att helt plötslig från den tysta skogen möta flera hundra sociala människor! Oj, oj – hur ska det gå?

Nå, när man väl sätter sig i bilen, så ställer hjärnan om sig… från skog till stad… och blir trygg. Och det som lockar dit den – är ny kunskap! Det är liksom en drog för min hjärna att lära sig någoting nytt… och från allting nytt, så föds det nya idéer… som jag sen lugnt får tänka på här hemma i min gamla kammare… Tors hammare…

Ja, och nu ska ni få vara med om lite magi! Lägg handflatan över mitt högra öga (som ni ser det), så får ni se den gamla mannen i mig… och tvärtom, så får ni se “mig” 😉

Alla har vi en egen bild av oss själva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *