Jobbet står mig upp i halsen

Inte ens vilodag på söndag… och jag undrar – vad säger Gud? Planeten är helt vimsig, och jag vill inte vakna hur många koppar kaffe jag än dricker… hm, och Markku han vågar sig på elarbeten, vilket inte jag hade gjort med denna trötta hjärna!

Hm, hm… och de gamla kablarna hade brunnit, inte alls långt från en kortslutning… usch, vilken tur att jag köpte en ny lampa! Har länge varit irriterad på att belysningen ändrar styrka av sig själv hela tiden…

Annars har jag inget emot elarbeten själv heller, så länge det inte finns risk för el vill säga. D v s att jag gillar att skala kabel, sticka in koppartråd i hålet o s v, MEN, som jag sagt tidigare – jag är rädd för el även om strömbrytaren är avslagen… proppen ut, det är vad som gäller för mig.

Och nu, nu skulle jag vilja komma in på toaletten och testa den nya lampan. 60 w, så att jag ser att läsa.

… märkliga saker… som det här när jag googlade på “Fineweld Aareavaara”…

– – –

13 aug 2011 – Monas blogg Aareavaara Eller arbetsledaren för Fineweld? …. teoretiskt skulle lilla jag kunna skjuta allihop här på mina marker i Aareavaara.

– – –

Herregud! Varifrån kommer det? Har bläddrat igenom min blogg, och där står det i alla fall inte! Även om teorin i sig inte är fel på något sätt, så är det ju hemskt att läsa… på en träff… och därför måste jag skriva en dementi =

“… Eller arbetsledaren för Fineweld?… teoretiskt skulle lilla jag kunna rädda ut honom från en arbetsplatsolycka här på mina marker i Aareavaara…”

Northland Tomtlund? Nå, Gud får tydligen inte heta Nikodemus… och det var ju tur att jag sov utomlands den 13:e… som är Jesus tal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *