Himla god tårta!

Mamma hade verkligen lyckats förgylla pappas födelsedag med en underbart god gräddtårta, mmm… som bomull smälte den i munnen med kaffet. När paketen var öppnade och hurrasången sjungen, då kände jag mig tvungen… att ta på mig vardagskläderna igen och hinna ut innan jobbet… marken håller nämligen på att frysa, och då blir det jobbigare att slå ner stolparna.

Stark som en oxe… ville jag visa mig åt lilla Nora, som inte ville släppa ut mig från kalaset… hon ställde sig stort och brett framför dörren när jag var på väg ut. Grrr… sade jag och lekte lite häxa igen… “Jag är en gladiator, och jag vinner alltid” – sade jag när jag lyfte bort henne… men, vips så var hon tillbaka… Bra, tänkte jag… men sen lyfte jag bort henne igen, ännu starkare… så att hon får en gladiatorförebild att kämpa mot 😉

Även flickor ska uppfostras starka, så det så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *