Hade gärna varit ledig…

Mörkret hann i fatt mig, och brrr, vad kallt det har blivit! Frost t o m på fyrhjulingssätet medan jag höll på, och sen körde jag in allt under tak, för det känns som att det kommer snö…

Ja, även Markku är på väg hit på kalas, och även min andra syrra, medan jag måst åka och jobba… snyft, hade gärna varit social och umgåtts lite. Detta trots, att min yngre syrra gav mig en diagnos idag…

Du har väldigt mycket drag av Aschperger, och så tror jag att du har någon form av autism också… host och harkel, tänkte jag, men vem vet, hon kanske har rätt? Hon som gillar att luras, och att titta på elden… 😉

http://www.internetmedicin.se/dyn_main.asp?page=1087

Inte nog med det… Oj, vad jag har mobbats för att jag skrev att Markku hjälper mig med disk och städ… Nå, det är som den där finske mannen sjöng i sin rapp – det händer grejer när man rör om i grytan…

Abracadabra!

http://www.youtube.com/watch?v=KAPSb3ewgxc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *