Rovaniemi…

Rovaniemi i början på veckan, Rovaniemi idag, Rovaniemi på måndag… hm, jag börjar ju undra om Markku har lessnat på mig!? 10 mil från Pello till Rovaniemi, så det är ju en sträcka man kan köra bara för att åka på bio, men… man har ju hört mycket om Rovaniemi…

Mycket Rovaniemi… och jag hoppas att jag är ledig på måndag så att jag kan följa med! Maskinerna ska repas, och tydligen går det inte nog fort på verkstan med deras egna mannar, så Markku ska dit och parallellrepa… och inte bara hämta grejer som är ganska vanligt.

Dock inte mitt i natten… som jag har hört att vissa karlar gör… hm, hm. Och där kom jag osökt in på spekulationer… för faktiskt, det kan vara så att man inte hinner hämta dem på dagen – och verkstäderna brukar sätta ut dem vid stängning på överenskommen plats.

Så, alla egenförtagarfruar, och alla andra i deras omgivning… det behöver INTE handla om sex… men, för att vara på den säkra sidan så kan jag ju som motvikt till mitt förra inlägg lägga in en förebyggande länk…

http://hbl.fi/nyheter/2010-02-23/erotisk-dansare-kan-ha-spritt-hiv-till-flera-man

I övrigt kan jag berätta att jag hann göra nästan allt vad jag hade tänkt idag. Så jag får fortsätta i morgon… med dubbla skift och födelsedagsfirande, för ett helt år har gått sedan pappa fick se Ove Törnqvist och känna sig ung på nytt!

http://www.youtube.com/watch?v=hEMtexyQVNo

Var det en motvikt?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Motvikt

Vi får väl se om den är tung nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *