Jag är blyg…

Idag har jag känt det hela två gånger… när jag “oplanerat” pratat med okända människor… utan eget mål och mening… medan min hjärna har varit fokuserad på annat… ja, det är helt annat… när man står där som en öppen bok utan skalskydd…

http://www.youtube.com/watch?v=xLvHlvcUxqM

Men, det är klart… analyserar man kvinnan, så ser man egentligen bara på hennes händer att hon känner sig otrygg… för det är verkligen inget som syns i hennes ögon… – ögon som faktiskt inte går att läsa!

Och där har vi det… det är DÅ jag blir blyg!

Hm, hm… måste fundera mera, medan jag samtidigt ska tänka på känslan… och det känns otroligt utvecklande att träffa på människor som “känns” vara smartare och duktigare än jag! 😉

…och där har vi det igen… blyghet är en känsla av underläge!

…………………………………………………………………………..

Så kom igen Mona! Jippikayjei

http://www.youtube.com/watch?v=pzGNWayhrZw&feature=related

Logisk matematik, aaah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *