Ni ser

Ja, den som i morse köpte Northlands aktie för 8,15, och sen på dagen sålde den för 8,50, gjorde en bra halvdagsvinst på 3500 kr om man t ex handlade med tiotusen aktier. En bra lön för att flytta på sina sparpengar? Bättre än den jag har fått idag för att sitta och planera arbetstid… som arbetsgivaren ändå “äger” i slutändan.

Nå, men det var en intressant dag, med mycket ny information. Och nya upptäckter… som kortsluter min hjärna! Eller i alla fall får den att bli frustrerad – för jag får inte logiken att gå ihop!!!

I Sverige har vi en borgerlig regering, där även liberala Folkpartiet finns med tillsammans med de Kristna som värnar om demokratin? Men ändå verkar Sveriges rättsväsende gå mot Maoistiska Kina, mer än nånsin?

De nya radio- och datasystemen har inget “allmänhetens register” för demokratins kontroll av rättsväsendet (media) – och journalisterna får läsa “censurerade” sammanfattningar på Polisens hemsida om vad det är som har hänt i polisriket…

Och Polisen ska få än mer makt, över de mest sårbara och utsatta i samhället – ungdomarna! Poliser, som inte ens har en riktig högskoleutbildning i bagaget, ska agera domare över ungdomar som inte ens har förstånd att förneka brott och begära en offentlig försvarare (typ gratis advokat), som från grunden tittar på om de subjektiva rekvisiten verkligen är uppfyllda för att få en “prick i registret” för brottet… trots att de “slipper rättegång” om de erkänner… en falsk befrielse m a o, och föräldrar som får betala barns skadestånd upp till 8000 kr numer – allt utan “kompetent” prövning… om man som jag – målar fan på väggen!

VARFÖR nedvärderar man juristernas betydelse i Sverige 2011? Är det Kristendomen? Har Bibelns etik & moral fått högre status än Svea Rikes Lag? Det är nämligen det allt handlar om, allt från Hitler till Nynazister… och Outlaws… http://www.youtube.com/watch?v=0QrYC-V8Gt0

Magstarkt? Grovsalt…

Behovs- och proportionalietsprincipen beaktad – när Sveriges “röda tråd” är i fara! (“blodkärl till hjärtat”, rentav aortan?) http://www.regeringen.se/sb/d/504/a/3029

Offentlighetsprincipen… värd att läsa om, och om igen… http://sv.wikipedia.org/wiki/Offentlighetsprincipen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *