Tack Lantmäteriet!

Ja, nu ska jag få mina 500 kr från Northland… och funderar om det inte hade varit smartare av dem att sätta in pengarna på mitt konto redan i augusti? Men det är klart, det är inte de som tar smällen, det är Fine Weld.

Nå, men nu går också det seriösa bolaget säker, för de får börja gräva direkt, ÄVEN om jag skulle överklaga beslutet.

För dem som inte förstår hur jag resonerar med tanke på beslutet som kom idag, så kan jag ju förtälja ATT

1. Jag är en kvinnlig markägare som kräver respekt för mitt enskilda ägande, och det även om jag kommer från Kumpula/Nilsson släktet! (tydligen bara oss man inte samrått med innan skopan for i backen…)

2. Jag anser fortfarande att det saknas tillstånd för åtgärden från svensk miljö-, vatten- och markmyndighet, eftersom inte ens finsk- svenska Gränsälsvkommission på sin tid kunde fatta juridiskt “orena” beslut gällande framtiden innan de själva skulle upphöra…

3. Jag tror att det är mycket som är hemligt!

Lantmäteriet har makt… det är formellt nu den enskilda lantmätaren Agneta Lommakka som har gett Northland tillstånd för en pipeline in i Sverige. För rysk gas? Vem vet vad framtiden har i sitt sköte… även om beslutet idag bara gäller vatten… bara och bara, för processrent Tapuli-vatten kanske blir lika värdefullt som det här en vacker dag! http://www.nog.se/files/Referat%20NOG%20021001%20-%20Rysslands%20olja%20och%20gas.pdf

Ett PS. till lantmätare Lommakka – Jag har INTE överklagat Gränsälvskommissionens beslut, jag har bara i en annan överklagan till Regeringen redogjort för min syn enligt punkt 2! (man behöver inte alltid överklaga för att ett beslut inte ska gälla) DS.

Och slutligen, jag kommer inte att ansöka om inhibition! Så i klartext till den som handlar med aktier, jag tror att Northland aktien kommer att stiga – så varför inte ett köpläge direkt på morgonen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *