Systemåterställningen har slutförts

När den texten kommer i rutan, då kan jag komma in här på bloggen igen… hm, undrar varför det krånglar så ofta för mig?

Och det är ju tur att inte Markku också krånglar… för här har dagarna flutit på riktigt bra! Vi har dragit 30 m markkabel, lagt upp en stolplampa på fundament åt Saga, nytt stängsel, och så idag har vi gjort det – flyttat lusthuset!

Markkus tillverkade “pallgafflar” fungerade perfekt, och det gjorde även mina ledsagare… för det var nämligen jag som satt bakom ratten och spaken, medan pappa och Markku visade tecken…

Perfekt, ibland tittade jag på pappa, ibland på Markku, allt efter hur jag har bedömt deras kvalitér och förmågor. Båda har erfarenhet av maskiner i terräng, båda är analytiska problemlösare, och medan pappa är bättre på att se bredden i det hela, så är Markku snabbare på att se slutmålet.

Så har i alla fall jag bedömt det, utifrån mina förmågor… och söker helt enkelt komplettering och bekräftelse till det jag gör. Mör, men nu ska vi tydligen ut och motionera också!

Hej och hå, sportbehån på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *