Det bästa med morgonen

… är att vänta på kaffet! Mmm, som nu med en tysk medwurst i munnen. Livet smakar gott!

Ingen älgjakt för min del idag, Markku kommer och vi ska förhoppningsvis vara lika aktiva som vi brukar! (här)

Det är där det sitter, vi passar inte ihop att bara sitta, och jag är ju ingen hushållsmänniska precis… nej, det är utomhus som gäller för oss för att kärleken ska hållas vid liv!

Skulle jag ställa mig vid hans diskbänk, skulle jag känna mig som en fånge… typ fotboja och kedja som räcker till sängen och spisen… och skulle jag börja städa, då skulle jag känna mig som en piga. Nej, inget för mig!

Men, när Markku är här och diskar, då avlastar han mig… så att jag har tid att studera i Karnov och skriva skrivelser… och när han hjälper mig där ute, då lär han mig en massa tekniska saker, och även hur man ska göra när man ska strukturera upp något för att det bara ska gå snabbt! Och inte ta hela dagen med känsla och nyskapande framtidsfiosofi…

Det är också en melodi. http://www.youtube.com/watch?v=Y5wYg-WXqlY

Sändebud från Canada? Att någon här är mot jakt- och fiskesamer? http://sv.wikipedia.org/wiki/Innu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *