Plötsligt händer det!

Precis som Charlotta skrev idag – tack och trevlig helg!

Ja, tänka sig, efter 3 månader kom den till slut… diskmaskinen, en historisk maskin som aldrig tidigare har satt sin fot på Pajala polisstation?

Och vet ni hur man gör diskmaskinen till en snöslunga? Jo, genom att ge en spade till den… eller hur var det nu, Patrik? Kedjan från diskbänken var i alla fall bra att ha till däcken sade jag…

Vad jag snackar om? Polisens lunchmöte idag, där det drogs en rolig ojämställdhetsvits. Haa, haa, haa.

Att ha eller inte ha, det är frågan.

Och vad mer har jag att förtälja? T ex att jag tillhör dem Finnmixlyssnare som fick P4 Norrbotten att öka radiohjälpsinsatsen med 10 lök, och ikväll är det tydligen någon gala på TV också.

Nej, nu ska jag ta och fira min kaxighet med ett gott vin som Systembolagschefen rekommenderade åt mig och mina ostar. Så, då vet ni det. Det blir inga mer inlägg i kväll – har nämligen som policy att inte skriva onykter.

Varför? Därför att jag blir så mjuk och mesig av alkohol… stubinen blir hundra gånger längre, det svarta ögat bor inte där, och så blir jag social till på köpet!

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4&ob=av2e

3 thoughts on “Plötsligt händer det!”

  1. Tack, men jag håller vad jag lovar… inga inlägg, och heller inga utlägg. Hoppades vinna en “Victoriaklänning” och biljett till Nobelfesten, men turen var inte på min sida…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *