Desktop, no cookies

Börjar bli lite less på att den tråkiga mobilversionen av bloggen tränger sig på. Jobbigt att rulla längst ner, och det lyckas inte alltid på första desktop försöket, får ta bort cookies i internetinställningarna med verktyg högst upp. Upp & ner… jobbigt!

Ja, det hjälps tydligen inte. Får bli obekväm och ta tjuren i hornen rakt frammifrån. Hm.

Och nu ska jag blotta en privat sak. Jag trivs inte med Markku i Pello, men jag trivs med Markku i Aarea. Det är som två helt olika karlar jag är i hop med… hm, hm. Hur kan det komma sig? Kan det vara “fadersrollen” som spökar där hemma? Han blir nämligen lite av en tråkig gubbe där, medan han här är rena ungdomen!

Nå, det är ju tur att jag kan välja när jag vill ses. Faktiskt, och nu ska jag klaga på honom! Kors i taket. Ja, när han kommer hit handlar han alltid kylen full, men när jag kommer dit och vill handla tillbaka, då behövs det tydligen inget… fastän pålägget var helt slut i morse! Och jag fick dåligt samvete för den sovande dottern… fastän jag absolut inte behöver ha det!

Karlar… de kan vara väldigt konstiga ibland.

Så jag hoppar tillbaka till den ryska lastbilen… som påminner mig om mina lass med Grizzlyn! Men i stället för att ha en bisittare som vikt där fram… så spänner jag fast den i ett träd för att hålla fronten nere… ja, den är råstark – och om jag är rädd någon gång? Jo, när jag blir tvungen att försöka med diffspärren… för då går den nämligen inte att styra! http://sv.wikipedia.org/wiki/Differentialbroms

Nej, föredrar fri 4-hjulsdrift och kraftig temopväxling med gasen – det är känslans melodi…

2 thoughts on “Desktop, no cookies”

  1. Och? Tål man att läsa hårda sanningar om andra, så ska man tåla att läsa dem om sig själv med… och älskar han mig så kommer han till Aarea, älskar han mig inte så rättar han sig inte in i ledet! ;-)Skämt å sido, Markku lukee mun blogin joka päivä Google-kääntäjällä, ja me ollaan jo eilen puhuttu tästa asiasta. Piste.

  2. Det är inte trevligt vad sriver du här , tänker din andra skriver visar att du tycker om Markku. Någon människan kan säga till Markku och hans familjen dina skrifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *