Bygg för 2 år!

Av någon märklig anledning fick jag en gratisanalys idag, av en slump. D v s att om man ska satsa på bostadsinvesteringar, så bör de ha betalat igen sig under två år, annars är risken stor att man gör en förlust? Om man inte bygger för återvinning vill säga, d v s typ barackboende som går att sälja för flytt.

Den stora gruvboomen pågår tydligen bara ett par år till, sen jämnar allt ut sig i samhället igen, för då är det bara de riktiga gruvjobbarna som blir kvar – inte alla uppbyggnadsjobbare och projektanställda som nu finns. Jaha, tänker Ni?

Att hur fick jag den analysen? Jo, genom att fråga varför det inte byggs några villor, fastän det sägs och syns att det råder stor bostadsbrist!

Moment 22 för Pajala Kommun m a o…

– om de inte satsar på stockar i stället!

http://www.youtube.com/watch?v=7-vyoIQGwnY&feature=related

2 thoughts on “Bygg för 2 år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *